Hvilepuls: Birgitte Volan Håvik solo (harpe)

30. mars kl. 20:00 i Holmlia kirke

Få hvilepuls med himmelske klanger fra en av Norges ypperste harpister!

Blant Holmlias mange musikere finner vi også Oslo-filharmoniens soloharpist. Nå har du muligheten til å oppleve et sjeldent instrument med en helt spesiell og vakker klang!

På festivalens siste Hvilepuls-konsert vil Birgitte Volan Håvik by på et mangfold av musikalske perler av blant andre Johann Sebastian Bach, Henning Sommerro, Marcel Grandjany og Uno Vesje m.fl.

Len deg tilbake i kirkestolen og la en av Norges få profesjonelle harpister fylle Holmlia kirkes kuppel med himmelske klanger!

HVILEPULS er en egen konsertserie med lokale profesjonelle musikere under Pulsfestivalen. Midt i uka fylles kirkerommet med vakre toner fra én enkelt musiker og ett enkelt instrument. En meditativ solokonsert på ca. tre kvarter på onsdager kl. 20. Rommet fylles med stearinlys, og publikum inviteres til en konsertopplevelse med vakre øyeblikk og lav puls.

Birgitte Volan Håvik er soloharpist i Oslo-filharmonien. Hun har vært solist med filharmonien flere ganger, senest i oktober 2020 med Debussys danser for harpe og strykere under ledelse av orkesterets nye sjefdirigent Klaus Mäkelä. I tillegg til orkesterkonsertene er hun også aktiv som solist og kammermusiker. De siste årene har hun blant annet opptrådt ved Helsinki harp festival, Oslo kammermusikkfestival, World Harp Congress Hong Kong, Horten kammermusikkfest, Asker kammermusikkfestival og filharmoniens kammerserie. Birgitte har spilt inn Mozarts konsert for fløyte, harpe og orkester med Per Flemstrøm og filharmonien (LaWo classics 2015) og medvirker på innspillinger med blant andre Tine Thing Helseth, Det norske kammerorkester, kontratenor Daniel Sæther, bit20 Ensemble og Det norske blåseensemble, i tillegg til innspillinger med filharmonien. Håvik har de siste årene undervist unge orkesterharpister for Norsk ungdomssymfoniorkester og Ung filharmoni i Norge, og i 2016 for Orchestra of the Americas.

Birgitte Volan Håvik bor i Liakollen

HVILEPULS-konserter, Pulsfestivalen 2022:

(Foto: CF Wesenberg)

100,-