Festkonsert – Aretha Franklin 80 år

5. mars kl. 19:30 i Holmlia kirke

Velkommen til et fyrverkeri av en konsert hvor Traces Gospel Choir hyller soul- og gospeldronningen Aretha Franklin som i år ville fylt 80 år. 

Tradisjonen tro inviterer Pulsfestivalen til festkonsert helgen før kvinnedagen hvor vi hyller en kvinnelig artist. I år gleder vi oss til en festkveld med dampende energi, heftige vokalprestasjoner og et sammensatt stjernelag i bandet.

Aretha Franklin var blant de største navnene i soulmusikken og i amerikansk populærmusikk overhodet. En unik artist med et kraftfullt og inderlig uttrykk i sin stemme og sceniske tilstedeværelse. Hun startet sin karriere som tenåring og reiste rundt som gospelartist på 60 tallet. Etter hvert ble det mer og mer soul, og hun ble verdenskjent med hitlåter som Think, Chain of fools og Say a little prayer.

Traces Gospel Choir er et av landets ledende gospelkor, og holder til i Holmlia kirke. Koret består kun av kvinner og representerer et stort mangfold med ulik musikkbakgrunn som bidrar til en unik sound. De synger soul, gospel og populær sekulær musikk som ofte inneholder sterke sangtekster med tradisjonelle gospel harmonier. Koret ledes av amerikaner og holmlianer, Tracee Meyn.

Billettsalget åpner snart