Festkonsert: Dolly Parton 75 år

30. oktober kl. 19:30 i Holmlia kirke

Festkonsert med et stjernelag av Holmliaartister og musikere som fremfører egne tolkninger av artisten og komponisten Dolly Parton som i år fyller 75 år.

I anledning Dolly Partons 75 års jubileum har Pulsfestivalen invitert Holmliastjernene Frode Vassel og Tracee Meyn til å tolke et utvalg av Dolly Partons egne låter. Sammen med et band bestående av Holmlias musikerelite vil de gi oss en uforglemmelig aften med solide låter av en av musikkindustriens største komponister og artister.

  • Frode Vassel, vokal
  • Tracee Meyn, vokal
  • Ingrid Elisabeth Thomassen, gjestevokal
  • Jarle Storløkken, gitar, arrangør og kapellmester
  • Wetle Holte, trommer
  • Knut Magnus Nordhaug, bass
  • Åge Reite, tangenter og gitar
  • Hayden Powel, trompet
  • Hallvard Godal, sax
  • Hans Olav Baden, tangenter

Dolly Parton startet sin artistkarriere som 13 åring, og ga ut sitt første album i 1967. Etter det har hun skrevet over 3000 sanger som er fremført av  henne selv og et uttall artister verden rundt. Dolly Parton har hatt en eventyrlig artistkarriere, og bla. vunnet 7 Grammys, samt blitt nominert til Oscar for beste filmmusikk. Hun har preget hitlister verden over i over tre tiår.

Frode Vassel er kanskje en av de vokalistene i landet du har hørt flest ganger , uten å ha sett han. Han har vært korist og vokalist på uttallige TV-produksjoner som Skal vi danse, The Voice, Idol og Melodi Grand Prix. Listen over artister som Frode Vassel har samarbeidet med er så lang at vi ikke har plass til å ramse de opp her. Han markerte seg også som deltager på fjorårets The Voice med en spinnvill versjon av Into The Unknown (fra filmen Frost) som må ha satt rekord i samstemt begeistring fra dommerpanelet. Frode bor ca 3 minutter fra Pulsfestivalens hovedscene i Holmlia kirke. 

Tracee Meyn er opprinnelig fra Los Angeles, USA, men har virket som artist, korleder og pedagog i Norge i over 20 år. Hun er for mange kjent som leder i et av landets ledende gospelkor, Traces Gospel Choir, som har base i Holmlia kirke. Som sanger og artist har hun sunget på uttallige scener med eliten av både amerikanske og norske musikere som Paul Anka, Steve Vai, Kenny Loggins, Madrugada, Noora Noor, King Midas, Ravi og mange mange flere. Hun har til og med sunget «Hey Jude» på Hollywood Bowl Stage sammen med Paul McCartney(!). Tracee bor på Toppåsen.

Helgen før kvinnedagen feirer Pulsfestivalen alltid en kvinnelig artist. I 2020 var det Eva Cassidy, i år er det Dolly Parton. I 2022 er det Aretha Franklin sin tur. Ettersom vårens festival ble utsatt inviterer vi i år til en høstversjon av vår kvinnedagskonsert.

 

300,-/250,- (+avg.)