Hvilepuls: Jørn Øien solo (flygel). NB ny dato: 6.april

6. april kl. 20:00 i Holmlia kirke

NY DATO: 6. april! Få hvilepuls med en av landets mest etterspurte jazzpianister alene ved flygelet. 

Hva skjer når en av landets mest bejublede jazzpianister setter seg ved flygelet i Holmlia kirke – helt alene?

NB NY DATO: 6. april

Pulsfestivalen inviterer til en unik solokonsert med Jørn Øien. En improviserende mester med et Nord-norsk lynne og et lyrisk hjerte.

Denne onsdagskvelden vil han by på standardlåter, egne komposisjoner og også rene improvisasjoner. Len deg deg tilbake og nyt!

HVILEPULS er en egen konsertserie med lokale profesjonelle musikere under Pulsfestivalen. Midt i uka fylles kirkerommet med vakre toner fra én enkelt musiker og ett enkelt instrument. En meditativ solokonsert på ca. tre kvarter på onsdager kl. 20. Rommet fylles med stearinlys, og publikum inviteres til en konsertopplevelse med vakre øyeblikk og lav puls.

Jørn Øien,(f.1968) jazzpianist, keyboardist og komponist opprinnelig fra Narvik. Etter 9 år i Tromsø, derav 3 år som landsdelsmusiker i jazzgruppa Jazz i Nord, flyttet han i 1996 til Oslo. Der markerte han seg etterhvert som en etterspurt utøver på øverste hylle blant landets jazzpianister og keyboardister. Han har medvirket på ca 50 CD-innspillinger og turnert på festivaler og klubber i inn- og utland med blant annet Beady Belle,Torun Eriksen, Espen Lind og Silje Nergaard. Han er aktuell som pianist med Petter Wettre, Rebekka Bakken, Harr og Hartberg i tillegg til egne band som Jørn Øien Trio, Elegant People, Avantgong og Mapping Oceans.

Jørn Øien bor i Gamlelinja på Holmlia

HVILEPULS-konserter, Pulsfestivalen 2022:

 

100,-