Jonas Vemøy og Hans Olav Baden

31. oktober kl. 20:00 i Holmlia kirke

Få hvilepuls med to improviserende musikere i et akustisk og elektronisk klanglandskap

I et kirkerom fylt av levende lys kan du lene deg tilbake og nyte klanger og stemninger fra musikerne Jonas Vemøy på trompet/elektronikk og Hans Olav Baden på orgel/flygel/synth.

I et lekent samspill vil musikerne improvisere frem vakre versjoner av kjente og ukjente salmer og folketoner. Kombinasjonen av både akustiske og elektroniske instrumenter skaper et helt særegent sound, som vil kle Holmlia kirkes kuppel-akkustikk svært godt.

Jonas Vemøy er en ettertraktet musiker og komponist og kjent for sitt svært varme og klangfulle trompetsound. Han har samarbeidet med en rekke musikere og artister, og arbeider for tiden med blant annet Marthe Wang, Helene Bøksle, Tord Gustavsen, Kim Rysstad og Ellen Andrea Wang. I 2021 står han bak to svært ulike utgivelser med egne prosjekter, med jazzbandet Maridalen, og en salmeplate med Øyvind Kristiansen. 

Hans Olav Baden er organist i Holmlia kirke, og har alltid likt å leke med ulike sjangre og improvisasjon. Under en av konsertene i Pulsfestivalen 2020 fylte han kirkerommet med salmer og orgelmusikk i heftige lydkaskader sammen med Peter Baden på elektronikk og trommer. Under årets festival blir det en fortsatt like leken og improvisatorisk konsertkveld, men kanskje noe mer lavmælt og stemningsfult. 

120,- (+ avg.)