Hvilepuls: Trond Folstad solo (klassisk gitar)

23. mars kl. 20:00 i Holmlia kirke

Få hvilepuls med vakker klassisk gitarmusikk fra en av våre fremste utøvere.

Konserter med klassisk gitar er sjelden vare. Få med deg denne stemningsfulle onsdagskvelden med blant annet barokk, spansk og latinamerikansk romantikk.

Tenk at vi har en av våre fremste klassiske gitarister i vårt eget nabolag! Trond Folstad er en anerkjent gitarist, med en spesiell forkjærlighet for spansk musikk og flamencotradisjonen.

Han vil fylle kirkerommet med vakre gitarklanger fra  bl.a. Scarlatti, Bach, Albeniz, Granados, Barrios, Villa-Lobos, W. Walton, samt litt flamenco og noe filmmusikk.

HVILEPULS er en egen konsertserie med lokale profesjonelle musikere under Pulsfestivalen. Midt i uka fylles kirkerommet med vakre toner fra én enkelt musiker og ett enkelt instrument. En meditativ solokonsert på ca. tre kvarter på onsdager kl. 20. Rommet fylles med stearinlys, og publikum inviteres til en konsertopplevelse med vakre øyeblikk og lav puls.

Trond Folstad studerte klassisk gitar ved Østlandets musikkonservatorium. Deretter spesialisterte han seg i flamencogitar, med en rekke opphold i Spania. Har spilt en mengde konserter i Norge bl.a. med ulike flamenco-ensembler, og enkelte konserter i Spania, Bulgaria og Moskva, med Duo Cordoba. Han medvirket som komponist, utøver og arrangør i Misa Flamenca (flamenco-messe, fremført i Oslo Domkirke i 1995). De siste årene har han vært frontfigur i flamencogruppa Candela, og er aktiv med Duo Cordoba, sammen med sin kone Vera, som er pianist og organist. Er for tiden ansatt som musikklærer ved Majorstuen skole, og som gitarlærer i Lillestrøm kulturskole.

Trond Folstad bor i Ravnkroken

HVILEPULS-konserter, Pulsfestivalen 2022:
100,-