Sigvart Dagsland

17. mars kl. 20:00 i Holmlia kirke

En av landets fremste vokalister og låtskrivere serverer et utvalg nye, gamle og steingamle favorittsanger fra sine over 20 soloalbum.

I snart fire tiår har Sigvart Dagsland gitt landets befolkning gåsehud med sin klokkeklare og silkemyke stemme. Høsten 2021 ga han ut sitt 22. album, og kritikerne var henrykte.

En konsertopplevelse med Sigvart Dagsland er en unik begivenhet, og et møte med en artist som behersker publikumsrommet til det fulle. Med sin totale tilstedeværelse og uovertrufne stemme får publikum oppleve både sårbare og kraftfulle øyeblikk, samt store vokalprestasjoner. Sigvart stiller med et skrått og tidvis gapskrattende blikk på tilværelsenes mange fasetter. Alltid med en dyp respekt for de bånd som binder artist og publikum sammen.

Med seg har han sin faste pianomagiker Torjus Vierli, samt trommeslager og perkusjonist Jan Inge «Jango» Nilsen. Prinsdal Sangeri er også med og korer på noen av sangene.

Sigvart Dagsland, vokal og piano

Torjus Vierli, piano og synth

Jan Inge «Jango» Nilsen, trommer og perkusjon

Prinsdal Sangeri, kor

 

Kl. 1830: Rytmer rett i hjertet, Olav Solvang

Som en oppvarming til kveldens Dagsland-konsert kåserer journalist og forfatter Olav Solvang om den kristne populærmusikkens historie. Etterpå blir det salg og signering av hans omfattende bok, «Rytmer rett i hjertet – en beretning om den kristne populærmusikkens historie i Norge». Les mer her

375,-/330,-/190,- (OBOS-medlem)