Syng med PUST

14. oktober kl. 19:30 i Holmlia kirke

En interaktiv konsertopplevelse med et av landets ledende vokalgrupper, PUST!

PUST er noe unikt innen nordisk vokalmusikk; sammen skaper de seks ulike stemmene en magisk, mektig og leken samklang som både bergtar publikum og gir senkede skuldre. Ensemblet er kreative i sine tolkninger av egne og andres komposisjoner, inspirert av jazz, viser og folkemusikk. Mange på Holmlia husker en magisk konsertkveld i en fullsatt Holmlia kirke i 2019. Nå er de endelig tilbake!

Nå får du muligheten til å være med å skape en helt spesiell type konsert. På Pulsfestivalens åpningskonsert inviterer PUST deg som publikum til å synge med på deler av konserten. En interaktiv konsertopplevelse hvor du både kan lytte og delta underveis.

PUST har siden oppstarten i 2003 gitt ut seks kritikerroste album, og har høstet nominasjoner til både Spellemannspris og CARA Awards (acapella-genrens Grammy). De har en aktiv konsertvirksomhet og har stått på scener i både inn- og utland. Juleplata «Julero» ble av Aftenposten kåret til en av tidenes julealbum, sammen med artister som Elvis, Frank Sinatra og Bugge Wesseltoft.

PUST består av:

  • Anne Hilde grøv, sopran
  • Camilla Susann Haug, sopran
  • Elisabeth Anvik, alt
  • Jostein Hasselgård, tenor
  • Håvard Gravdal, baryton
  • Mads Iversen, bass

Pulsfestivalen og PUST inviterer alle sangglade mennesker til å både oppleve og delta. Sammen skal vi vekke inspirasjonen og motivasjonen for å synge til live igjen.

PUST gleder seg til å synge både for og med deg!

Torgkonsert kl. 1845

Flere av Holmlias kor varmer opp seg selv og publikum på Kirketorget før konserten. Kom litt før og opplev god lokal korstemning! Du vil bla. få oppleve Holmlia blandakor, Prinsdal Sangeri og Holmlia kammerkor.

Kr. 280,-/230,-/200,- (+avg.)