Kultur- og religionsdialogisk tehus med Mahsa og Marjan Vahdat (Iran)

30. oktober kl. 19:00 i Holmlia kirke

Kultur- og religionsdialogisk kveld med bla. verdensmusikerne Mahsa og Marjan Vahdat, Meladirektør Khalid Salimi og forfatter og produsent Erik Hillestad.

De verdenskjente iranske søstrene  Mahsa og Marjan Vahdat får ikke lov til å synge i hjemlandet sitt. De er bosatt i USA, og samarbeider med musikere og artister over hele verden og har gitt ut flere plater på det norske plateselskapet Kirkelig Kulturverksted.

Denne kvelden står i religions- og kulturdialogens tegn. Verdensmusikerne Vahdat fremfører musikk med persiske tekster, som igjen møter vestlige dikt av både ny og gammel dato.

Mela-direktør og Holmlianer Khalid Salimi er med å reflektere rundt tekstene, og under ledelse av produsent og tekstforfatter Erik Hillestad får vi alle være med i samtalen om tekstenes og poesiens kraft – på tvers av kultur og religion!

Tehus henter sin inspirasjon fra østlig tehus-tradisjon, hvor små og store temaer diskuteres livlig over et glass te.

Nayat Abbous fra Holmlia kulturkafe serverer Marokkansk te og snacks.

Mahsa Vahdat, sang / Marjan Vahdat, sang / Khalid Salimi, samtalepartner / Erik Hillestad, moderator / Anderz Eide, skuespiller / Sjur Miljeteig, trompet og elektronikk / Nayat Abbous, servering

I samarbeid med KULT – Senter for kunst, kultur og kirke og Kirkelig Kultuverksted.

Arrangementet er støttet av Fritt Ord

Gratis inngang