Spektakulær åpningskonsert

Ikke gå glipp av årets åpningskonsert med noe så sjeldent som en urfremføring av ny messe for kirkeorgel, kor, elektronikk, band, slampoesi og visuals. 

Holmlia-organist Hans Olav Baden har skrevet et verk hvor de gamle latinske liturgiske tekstene får en ny og «annerledes» innpakning.

Topp musikere

Han har samlet et stjernelag til urfremføringen 14. oktober. Musikerne er håndplukket til dette prosjektet, og er alle aktive med band og artister i inn- og utland. De er ekstra dyktige improvisatører samtidig som de alltid evner å fokusere på det kollektive samspillet. Her kan publikum glede seg til et musikalsk fyrverkeri med musikere fra absolutte øverste hylle!

Slam poesi

Fredrik Høyer, har gått fra suksess til suksess, om det er som forfatter, skuespiller eller musiker. Han har mottat en rekke priser for sitt arbeid, og er kjent for å opptre med slampoesi og spoken word, hvor performance-aspektet inngår i selve teksten. Han har skrevet nye tekster til Missa Organica som speiler og utfordrer noen av de klassiske messetekstene.

Visuals

I tillegg til kor, orgel, elektronikk, band og slampoesi, vil også det visuelle bli en viktig del av opplevelsen. Mads Faste Nilsen, eller Projektorpøblene, har tidligere gjestet Holmlia og bla. skapt magi i Holmliaparken under FN-dagen, med projiseringer på Holmlia kirke. Under Missa Organica vil han prege kirkerommet med diverse lyskastere og projektorer og gi publikum en totalopplevelse sammen med all musikken.

Urfremføringen inngår også i Oslo orgelfestival.

Mer info og billetter her